ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Εδώ, μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε πολύ συχνά ερωτήματα.

 • Στο τριχωτό της κεφαλής υπάρχει φυσιολογικα ο μύκητας Malassezia. Ο μύκητας αυτός σε συνδυασμό με την ξηροδερμία προκαλεί τα συμπτώματα της πιτυρίδας όπως είναι γκριζοάσπρες νιφάδες στα μαλλιά και στα ρούχα που η εμφάνισή τους μπορεί να συνοδεύεται από φαγούρα.

 • Ο μύκητας Malassezia σε συνδυασμό με την γενικότερη κατάσταση του τριχωτού της κεφαλής όπως λιπαρότητα, ξηροδερμία μπορεί να οδηγήσουν στην εμφάνιση τα πιτυρίδας.  Ενδογενής και εξωγενής παράγοντες που μπορούν επίσης  να συμβάλλουν στην εμφάνισή της είναι η υπερβολική χρήση προϊόντων styling, η μη ισορροπημένη διατροφή, η ελλιπής υγιεινή, οι καθημερινές συνήθειες περιποίησης των μαλλιών, ξηρό ή μολυσμένο περιβάλλον αλλά και το συναισθηματικό στρες. 

 • Η πιτυρίδα  μπορεί να αντιμετωπισθεί με συχνή χρήση ενός εξειδικευμένου αντιπιτυριδικού σαμπουάν που καταπολεμά την αιτία της πιτυρίδας και ενισχύει την άμυνα της εξωτερικής προστατευτικής στιβάδας όπως το ULTREX.  Η συστηματική χρήση ULTREX ακόμα και σε περιόδους που δεν υπάρχουν συμπτώματα πιτυρίδας μας προστατεύει από την επανεμφανισή της. 

 • Tο ULTREX είναι ένα σαμπουάν που καταπολεμά αποτελεσματικά την πιτυρίδα και περιποιείται την επιδερμίδα σε βάθος. Περιέχει στην σύνθεση του Nutrium 10, ένα μείγμα απαραίτητων θρεπτικών συστατικών, που βοηθά στην ενδυνάμωση της  εξωτερικής προστατευτικής στιβάδας της επιδερμίδας. Είναι το μόνο αντιπυτιριδικό σαμπουάν που είναι εγκεκριμένο από την Διεθνή Ακαδημία Καλλυντικής Δερματολογίας (IACD). 

 • Το ULTREX διαθέτει: 

  • Έιδικά μελετημένες συνθέσεις για άνδρες και γυναίκες στοχεύοντας στις ανάγκες τους.  Κλινικά αποδεδειγμένα προσφέρουν προστασία από τη πιτυρίδα που διαρκεί.
  • Απομακρύνει τις ορατές νιφάδες ενώ ταυτόχρονα βοηθάει και στην αντιμετώπιση άλλων συμπτωμάτων της πιτυρίδας όπως η φαγούρα και με συχνή χρήση αποτρέπει την επανεμφάνισή της.
 • Χρειάζεται η κατάλληλη φροντίδα για να διατηρηθεί υγιής η επιδερμίδα. Η σωστή φροντίδα είναι ακόμα πιο σημαντική για αυτούς που ταλαιπωρούνται από πιτυρίδα εξαιτίας των ξηρών, ευαίσθητων και με φαγούρα τριχωτών, που είναι ευάλωτα στην καθημερινή χρήση απλών σαμπουάν και προϊόντων φροντίδας μαλλιών.

 • Γνωρίζουμε ότι η επιδερμίδα και τα μαλλιά ανδρών και γυναικών έχουν διαφορετικές ανάγκες. Οι άνδρες είναι πιο επιρρεπείς στην πιτυρίδα, στη λιπαρότητα και στην αραίωση των μαλλιών. 

  Οι γυναίκες είναι πιο επιρρεπείς στη καθημερινή φθορά της τρίχας και στην ξηροδερμία. Για αυτούς τους λόγους το ULTREX έχει εξειδικευμένες λύσεις τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

  • Το ULTREX Women περιέχει Nutrium 10 μείγμα θρεπτικών συστατικών, μαλακτικών και ενεργών συστατικών κατά της πιτυρίδας που περιποιείται το τριχωτό της κεφαλής και βοηθάει στην ενδυνάμωση της εξωτερικής προστατευτικής στιβάδας της επιδερμίδας αποτρέποντας την επανεμφάνιση της πιτυρίδας  ενώ παράλληλα χαρίζει όμορφα λαμπερά και ευκολοχτένιστα μαλλιά.
  • Το ULTREX Men περιέχει BioNutrium 10. Ένα μείγμα με θρεπτικά συστατικά και έλαια καθώς και διπλό σύστημα δράση κατά της πιτυρίδας που περιποιείται την επιδερμίδα και βοηθάει στην ενδυνάμωση της εξωτερικής προστατευτικής στιβάδας του τριχωτού για αποτελεσματική αντι-πιτυριδική δράση αποτρέποντας την επανεμφάνισή  της.*χωρίς ορατές νιφάδες με συχνή χρήση. 
 • Ναι, το ULTREX είναι ασφαλές για καθημερινή χρήση και εγκεκριμένο από την Διεθνή Ακαδημία Καλλυντικής Δερματολογίας.

 • Χρησιμοποιήστε το ULTREX σε καθημερινή βάση! Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα. Αν πάλι το χρησιμοποιείτε αλλά τα συμπτώματα παραμένουν, επισκεφθείτε τον δερματολόγο σας.

 • Η Διεθνής Ακαδημία Καλλυντικής Δερματολογίας (IACD) είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε το 1995 από τον Dr. Torello Lotti και την αποτελούν παγκοσμίου φήμης δερματολόγοι. Η IACD ασχολείται με θέματα αισθητικής στον ευρύτερο τομέα της ιατρικής δερματολογίας, ενώ συνεργάζεται με φορείς και συνεργασίες που προάγουν την υγεία και σχετίζονται με την καλλυντική πτυχή της ιατρικής δερματολογίας. Μόνο ένα αντιπιτυριδικό σαμπουάν έχει καταφέρει να υποστηριχτεί από την IACD και αυτό είναι το ULTREX αντιπιτυριδικό σαμπουάν.

TOP