ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ULTREX ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ

Τι σημαινει η πρωτοποριακη ανακαλυψη ULTREX στην καταπολεμηση της πιτυριδας;

Μέχρι τώρα, η αντιπιτυριδική τεχνολογία έχει εστιάσει στην απομάκρυνση του μύκητα Malassezia από το δέρμα, για να εξαφανίσει την αιτία που προκαλεί την πιτυρίδα. Κλινική έρευνα απέδειξε ότι η αιτία της πιτυρίδας δεν είναι MONO ο μύκητας Malassezia. Στην πραγματικότητα, τα κλινικά δεδομένα δείχνουν ότι o Malassezia υπάρχει τόσο σε άτομα με μη υγιή επιδερμίδα όσο και σε άτομα με υγιή επιδερμίδα.


Οπλισμένοι με αυτή την πληροφορία, η ομάδα εμπειρογνωμόνων της Unilever για θέματα επιδερμίδας της κεφαλής , έκαναν μια σημαντική ανακάλυψη που μπορεί να φέρει επανάσταση στην καταπολέμηση κατά της πιτυρίδας.
Με βάση την κλινική γνώση μας, γνωρίζουμε ότι η επίλυση του προβλήματος της πιτυρίδας δεν άπτεται μόνο στην εξάλειψη του Malassezia. Η εξωτερική προστατευτική στιβάδα της επιδερμίδας έχει ένα σημαντικό ρόλο να παίξει στην υγεία του τριχωτού της κεφαλής. Στηριζόμενοι σε αυτό, έχουμε αναπτύξει μια νέα θεωρία. Αν ενισχυθεί η ασπίδα προστασίας της επιδερμίδας, θα μπορεί να αυξηθεί η φυσική άμυνα του τριχωτού της κεφαλής κατά της επανεμφάνισης της πιτυρίδας.
Στην πραγματικότητα, αυτό που οι κλινικές δοκιμές απέδειξαν είναι ότι η ενισχυμένη άμυνα της επιδερμίδας βελτιώνει την υγεία του τριχωτού της κεφαλής:

1. Διατηρώντας την ισορροπία της υγρασίας.
2.Μειώνοντας σημαντικά την ξηρότητα.

Το κυριότερο είναι ότι λειτουργεί ως προστατευτικό στρώμα και αποτρέπει την πιτυρίδα να επανεμφανιστεί, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα*.


*Κλινική δοκιμή, διακοπή χρήσης προϊόντος.

TOP