ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΡΜΑ

ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΟΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΙΧΩΤΟ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ ΚΑΘΑΡΟ.  Το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα στην φροντίδα του τριχωτού της κεφαλής σας είναι να λούζεστε συχνά. Το λούσιμο όχι μόνο καθαρίζει αλλά και μειώνει την συμφόρηση των πόρων. Χρησιμοποιήστε ένα θρεπτικό σαμπουάν για καθημερινό λούσιμο όπως το ULTREX με Nutrium 10, που βοηθά στην ενδυνάμωση της εξωτερικής στιβάδας.                                                                                    

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΤΡΙΧΩΤΟΥ.  Η επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής είναι το πιο αδύναμο μέρος του δέρματος μας, σιγουρευτείτε λοιπόν ότι το προστατεύετε από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και τα χημικά όπως το χλώριο που προκαλούν ερεθισμούς. Χρησιμοποιήστε το ULTREX  Nutrium 10 με μείγμα 10 θρεπτικών στοιχείων που δίνει έντονη ενυδάτωση. Βοηθά το τριχωτό να παραμένει υγιές και τα μαλλιά πανέμορφα από τη ρίζα ως τις άκρες.  

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΑΣΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΑΣ. Όπως ακριβώς το δέρμα, έτσι και το τριχωτό της κεφαλής κατατάσσεται σε τρείς τύπους – κανονικό, λιπαρό και ξηρό. Για να το φροντίσετε, θα πρέπει να προσδιορίσετε σε ποιο τύπο ανήκετε και ποια είναι τα ζητήματα που σας αφορούν. Δεχτείτε την "Πρόκληση Ultrex" και μάθετε πόσο προστατευμένοι είστε από την πιτυρίδα!

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ. Το τριχωτό της κεφαλής σας μπορεί να γίνει ευαίσθητο. Όταν η υγρασία του δέρματος χάνεται, οι πόροι μένουν εκτεθειμένοι σε ουσίες που μπορούν να εισέλθουν στο εξωτερικό της επιδερμίδας. Έτσι, δημιουργείται ερεθισμός, φαγούρα, αίσθηση καψίματος, ερυθρότητα, πιτυρίδα ή αίσθηση τραβήγματος. Εξασφαλίστε την απαραίτητη ενυδάτωση με το ULTREX Intense Hydration με Cactus Extract-Εκχύλισμα κάκτου, που παρέχει στην ξηρή επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία.

TOP