ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ;

ΦΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣΦΥΛΟ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως οι ανάγκες της επιδερμίδας διαφοροποιούνται ανάλογα με το φύλο. Η ανδρική επιδερμίδα του τριχωτού της κεφαλής είναι γενετικά πιο λιπαρή από τη γυναικεία, έτσι χρησιμοποιήστε το ULTREX, που είναι ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες. Ενώ οι άντρες στην ζωή σας μπορούν να χρησιμοποιούν το ULTREX MEN, που είναι σχεδιασμένο ειδικά για άνδρες.

ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΟ ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. Μετά  τον μυελό των οστών, τα μαλλιά που φύονται από υγιή επιδερμίδα, είναι ο ταχύτερα αναπτυσσόμενος ιστός στο ανθρώπινο σώμα, μεγαλώνοντας κατά  15.24 εκατοστά/νέα τρίχα κάθε χρόνο. Αποκτήστε εύρωστα μαλλιά, με υγιή όψη/εμφάνιση, χωρίς πιτυρίδα* χρησιμοποιώντας το ULTREX που περιποιείται την εξωτερική προστατευτική στιβάδα. *Με συχνή χρήση αντιμετωπίζει την αιτία της πιτυρίδας για μαλλιά χωρίς ορατές νιφάδες.

ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. Η εμφάνιση των μαλλιών εξαρτάται από το τριχωτό της κεφαλής και αποκαλύπτει και τις διατροφικές σας συνήθειες. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι το φροντίζετε, ακολουθώντας μια καλά ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει αρκετά λαχανικά, φρέσκα φρούτα και πηγές πρωτεϊνών.

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ, ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑΦΡΟΝΤΙΔΑ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ, ΥΓΙΗ ΜΑΛΛΙΑ. Πρέπει να φροντίζετε το τριχωτό της κεφαλής σας για δυνατά και όμορφα μαλλιά. Χρησιμοποιήστε το ULTREX Nutrium 10 με μείγμα 10 θρεπτικών στοιχείων που ενυδατώνει την επιδερμίδα για πανέμορφα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες.

TOP