ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ STYLINGΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ STYLING.Περιορίστε τη χρήση προϊόντων styling καθώς μπορεί να παραμείνουν στην επιδερμίδα και να ερεθίσουν το τριχωτό της κεφαλής. Χρησιμοποιήστε το ULTREX Cleanse and Purify, που καθαρίζει βαθιά, αφήνοντας μαλλιά και δέρμα αναζωογονημένα.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ. Η υπερβολική ζέστη ξηραίνει το δέρμα του κεφαλιού και προκαλεί ζημιά στα μαλλιά. Φορέστε καπέλο, μαντήλι ή μπαντάνα. Εκτός από προστασία θα δημιουργήσετε και το δικό σας υπέροχο look.

ΡΥΠΑΝΣΗΡΥΠΑΝΣΗ. Οι ατμοσφαιρικοί ρύποι συσσωρεύονται στο τριχωτό της κεφαλής και μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα στην επιδερμίδα. Η καθημερινή χρήση του ULTREX Intense Hydration με Cactus Extract (Εκχύλισμα Κάκτου) παρέχει στην ξηρή επιδερμίδα την απαραίτητη υγρασία, ενώ φροντίζει για υγιή μαλλιά και επιδερμίδα, προστατεύοντας παράλληλα κι από την πιτυρίδα.

ΦΘΟΡΑ ΜΑΛΛΙΩΝΦΘΟΡΑ ΜΑΛΛΙΩΝ. Τα ταλαιπωρημένα μαλλιά σπάνε όταν είναι υγρά. Χρησιμοποιήστε το ULTREX Nutrium 10 με μείγμα 10 θρεπτικών στοιχείων για έντονη ενυδάτωση στην επιδερμίδα και υπέροχα μαλλιά από τη ρίζα ως τις άκρες.

TOP