ΜΥΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΣΑΣ

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ.Το ULTREX MEN είναι ειδικά σχεδιασμένο για το αντρικό τριχωτό της κεφαλής που είναι πιο λιπαρό από το γυναικείο. Προτιμήστε λοιπόν να χρησιμοποιείτε το ULTREX MEN, που είναι εξειδικευμένη φροντίδα για άνδρες.

ΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΥΓΙΗ ΟΨΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΓΙΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΥΓΙΗ ΟΨΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ. Τροφοδοτήστε την επιδερμίδα σας με τις θρεπτικές ουσίες που χρειάζεται χρησιμοποιώντας ULTREX MEN με Bio Nutrium 10, ένα μείγμα προ-βιταμινών και μεταλλικών θρεπτικών στοιχείων ειδικά σχεδιασμένο για άνδρες.

ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΗ & ΔΥΝΑΤΑ;ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΠΙΟ ΥΓΙΗ & ΔΥΝΑΤΑ; Όπως και στα φυτά, το 99% των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών προέρχεται από το τριχωτό της κεφαλής. Βεβαιωθείτε λοιπόν ότι τροφοδοτείτε το τριχωτό σας με τις θρεπτικές ουσίες που αυτό χρειάζεται χρησιμοποιώντας ULTREX MEN με Bio Nutrium 10, ένα μείγμα 10 προ-βιταμινών και μεταλλικών θρεπτικών στοιχείων ειδικά σχεδιασμένο για το ανδρικό τριχωτό της κεφαλής.

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΙΤΥΡΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΗΘΕΣ ΑΠ' Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. Περισσότερο από το 50% των ανθρώπων θα αποκτήσει πιτυρίδα, μια μορφή υπερβολικής ξηρότητας του τριχωτού της κεφαλής. Εξασφαλίστε ότι δεν θα είστε ένας από αυτούς, κάνοντας χρήση του ULTREX, που βοηθά στην ενίσχυση της εξωτερικής  φυσικής ασπίδας του τριχωτού της κεφαλής σας.

 

TOP