ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ

Το καθημερινο λουσιμο αφαιρει την επιπλεον λιπαροτηταΤο καθημερινο λουσιμο αφαιρει την επιπλεον λιπαροτητα και την πιτυρίδα διατηρώντας τη φρεσκάδα της επιδερμίδας. Λουστείτε λοιπόν με το ULTREX MEN για όμορφο, υγιές αποτέλεσμα σε μαλλιά και δέρμα.

ΈΝΑ μασαζ στο κεφαλι μπορει να βοηθησειΈΝΑ μασαζ στο κεφαλι μπορει να βοηθησει. Έχει αποδειχτεί ότι το μασάζ στο κεφάλι βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, κάτι που διατηρεί το τριχωτό της κεφαλής υγιές και ανανεωμένο.

ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ. Είναι γνωστό ότι η υπερβολική έκθεση στον ήλιο μπορεί να αποδειχθεί επιβλαβής για την επιδερμίδα. Όταν είστε εκτεθειμένοι στον ήλιο, προστατευτείτε με ένα καπέλο καθώς η παρατεταμένη έκθεση μπορεί να σας βλάψει.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ. Αυξήστε τους παλμούς της καρδιά σας για να αυξήσετε την ανάπτυξη της τριχοφυΐα σας. Η γυμναστική όχι μόνο διατηρεί το σώμα υγιές και σε φόρμα, αλλά αυξάνει την ροή του αίματος δίνοντας έτσι πολύτιμες θρεπτικές ουσίες στο τριχωτό της κεφαλής, προάγοντας έτσι την ανάπτυξη της τριχοφυΐας! Ένας ακόμα λόγος, να βρείτε ελεύθερο χρόνο για να γυμνάζεστε τουλάχιστον μία φορά την ημέρα.

TOP